Diensten, de 1e: interne loopbaanbegeleiding voor uw medewerkers/ afdelingen;

biedt zoveel mogelijkheden om het personeelskapitaal efficiënter te volgen, beoordelen of in te zetten, waarbij ik niet op de stoel van de leidinggevende ga zitten.

Diensten, de 2e: Kwaliteitenonderzoek:

Voordelen van kwaliteitenonderzoek voor u en uw medewerkers

Diensten, de 3e: Maatwerk zoals u het wenst.

Elk traject is maatwerk, want elk traject wordt op uw behoeften afgestemd. U bepaalt de mate van hulp die u van mij krijgt, zoals bij de instroom, doorstroom of uitstroom van uw personeelsleden.

Diensten, de 4e: Consultancy & Coaching:

Speciaal voor de transportbranche, zet ik mijn jarenlange ervaring binnen deze internationale branche in. Ik kom hem/ haar niet tegen, die loopbaancoach die jarenlang in het internationaal transport heeft gewerkt. Maak dus gebruik van deze unieke mogelijkheid. Inleven wat de dagelijkse hectiek brengt, doe ik al vele jaren in deze branche. Ik help u ook klantgerichter te worden indien nodig.

(ontwikkeladvies) dit wordt nader uitgewerkt, u kunt wel al naar de mogelijkheden vragen.

(sociaal betrokken) dit wordt nader uitgewerkt, u kunt hier wel al vragen over stellen.

Korte resumé over mijn achtergrond:

Ik heb jaren geleden A-Class Logistics opgericht om te ondersteunen bij luchtvrachtadvies, transportkosten-analyses (benchmarken) en ondersteunende sales voor externe partijen actief in wegtransport, door de lucht en over zee.

Het betref verpakte goederen als documenten, pakjes en pallets, vooral Europa (bij voorkeur remote-gebieden) & Midden-Zuid Afrikaanse landen (onder de Sahara), want daar kan ik mijn expertise het beste kwijt, aangezien dat door goede service onderscheidend genoeg bleek te zijn. Ik werkte voorheen bijna 20 jaar bij TNT Express, als key/ senior contract/ major/ account manager, daarvoor deed ik de sales voor internationale groepage tot compleet 13,6 trailer.

Ik heb mijn klanten in allerlei branches zoals Automotive, de Industrie, Computer- en telecom gerelateerd, Chemicals, Pharma, van strategische goederen voor Defensie tot vertrouwelijke documenten. Meestal loop ik in het bedrijfsleven rond, maar heb ook semioverheidsbedrijven en de overheid als klant, waarbij ik ervaring heb met Europese aanbestedingen en tenders. Meestal ben ik op managementniveau actief en daarbij hou ik ook oog op de dagelijkse uitvoerbaarheid op bijv. operationeel of tactisch niveau en het schaalbare van de geboden oplossing. Samenwerken met mijn counter parts is evident in dit concurrerende speelveld.

Meer weten over mijn transportverleden kijk op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ton-tony-put-rl-21277a2b/ , of klik op onderstaande.

https://aclasslogistics.nl/