Voor wie is e-coaching/ online coaching raadzaam?

  • Iedereen met een tussenjaar, of al tijdens een studiejaar wil switchten
  • Iedereen met een scheve werk-/ privébalans
  • Iedereen die in een andere levensfase terecht komt of net is gekomen, zoals een eerste kindje op komst of nog klein
  • Iedereen met te weinig vrije tijd en een te drukke baan
  • Iedereen met te veel woon-werk verkeer

Waarom e-coaching (Online) coaching, kan dat wel op maat?

Leven om te werken, of werken om te leven. M.b.v. e-coaching/ online coaching kunnen we ook qua tijd vaak beter inplannen. We vervangen enkele fysieke afspraken, door online sessies. Dat heet dan zo mooi “Hybride”. Hybride coaching is een combi van online en face-to-face op een locatie. Dat is ook nog eens goed voor ons beider portemonnee.

Bij werkenden speelt vaak de werkdruk een rol, net als het door elkaar lopen van zakelijk & privé. Hybride werken is eigenlijk net zoiets. Ook meer behoefte naar (ook) persoonlijk contact? Speelt waardering vanuit de werkgever een rol? Je wilt misschien wel meer tijd aan je “privé” besteden. Heb je geen werk, dan is hybride coaching vaak gemakkelijk inpasbaar.

Voor wel overwogen carrière stappen kies je voor Loopbaancoach4u. Praktijkgerichte op jou afgestemde begeleiding naar nieuw toekomstperspectief, ook in of na Corona-tijd.

e-coaching:

Bij Loopbaancoach4u kun je nu een kennismaking via de telefoon/ computer verbinding aan gaan. Daarnaast kan in bijna het hele land worden afgesproken op locaties van Het Coachhuis. Er kan gekozen worden voor 2-6 telefonische/ online/ computersessies (à max. 1 uur) in combinatie met 2-6 fysieke afspraken (à max. 1 of 2 uur). Zo wordt e-coaching de basis om te starten. Inzetbaar zijn de applicaties: FaceTime en WhatsApp (zie onderaan bij het kopje Consumentenbond over privacy-gevoeligheid). Ook Microsoft Teams is een mogelijkheid.

e-coaching als combi met fysieke sessies, is hybride coaching.

Ede is centraal in Nederland gelegen. Ede is goed bereisbaar, waardoor de locatie vlakbij de A12 goed te doen is. De locatie biedt een vergaderruimte waar we 1,5 à 2 meter van elkaar af kunnen zitten. Als Loopbaancoach4u volgen we de richtlijnen rondom Corona strikt.

Jou zo goed mogelijk helpen, daar draait het om. Aan jou de optimale begeleiding bieden, is wat ik met Loopbaancoach4u altijd beoog. Kom je uit Gelderland of Utrecht, dan is naar Ede komen zeker het overwegen waard. Naar mij komen is voordeliger, dan als ik naar jou kom ;-).

Ik huur via Coachhuis op locaties in Velp, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven, Venlo, Enschede, Hengelo, Apeldoorn, Nieuwegein, Leusden, Naarden, Harderwijk, Utrecht (bij het Centraal Station) & Zeist + nog 100 andere locaties 😉

Bij sommige locaties kan ook de natuur, om de locatie heen, verhelderend werken. Even naar buiten is dan goed te combineren. Alles draait immers om “lekker in je vel zitten” en een goed energieniveau.

De combi: e-coaching + fysiek overleg = Persoonlijker.

De combi e-coaching met fysieke overleg biedt meer diepgang en perspectief. Voor meer kwaliteit van de dienstverlening is Studiekeuzeadvies (studierichting of beroepskeuzerichting) of Loopbaanadvies in combinatie met de “hometown-locatie” het overwegen zeker waard. Zo pak je, bij elkaar gezeten, makkelijker non verbale signalen op. Voor goede diepgang is dat zeker aan te bevelen. Neem contact met mij op, ik help je graag snel verder. Wekelijks met elkaar in gesprek en vlot starten. Met uitstellen neem je de onrust niet weg. En dat in deze toch al onrustige tijd. Kom op. Ik ben ervoor om je te helpen.

Neem contact op via het aanvraagformulier of bel voor een bel-afspraak. 06 – 30 318 195 of ton@aclassloopbaancoaching.nl

Online + offline coaching in 1 traject = Hybride coaching = Goedkoper!

In de omgeving van Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem of  Nijmegen maar ook verder uit het centrum van Nederland zijn locaties van Het Coachhuis beschikbaar. Als er een akkoord voor een traject is, kan ik naast bijvoorbeeld 2 online-sessies (e-coaching) ook 2-3 sessies op andere locaties van Het Coachhuis fysiek in gesprek. De reistijd en reiskosten worden dan in de offerte meegenomen. Zo worden Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven ook bereisbaar, maar liggen mijn kosten hoger. Toch ben je dan al vaak onder de € 1000,- klaar. In het midden of oosten van Nederland zijn dit mijn favoriete locaties: Ede, Velp, Nijmegen, Eindhoven, Venlo, Enschede, Hengelo, Apeldoorn, Leusden, Zeist & Naarden.

Met e-coaching is het veel moeilijker tot de kern door te dringen, waardoor een combi met fysieke afspraken de voorkeur heeft. E-coaching is er vooral voor jouw gemak en jouw financiële middelen. Tijdens onze gesprekken wordt alles heel persoonlijk. We wisselen zeer privacygevoelige teksten uit en dat is de reden waarom we geen programma als “Zoom” gebruiken.

De consumentenbond over privacy-gevoelig videobellen (zoals bij e-coaching):

online omgeving video bellen loopbaan advies begeleiding coach studiekeuze studieadvies studiekeuzeadvies studie student Utrecht Arnhem Ede Nijmegen Deventer Apeldoorn Amsterdam Rotterdam Almelo Hengelo Oldenzaal Velp Doetinchem Velp Veenendaal Houten Nieuwegein Barneveld

Achtergronden (achter jou en mij) worden niet opgeslagen. In 2020 is Zoom door de Consumentenbond als zeer matig op het gebied van privacy-gevoeligheid beoordeeld. Jij wilt toch ook niet dat onze (digitale) gesprekken op straat kunnen komen te liggen? FaceTime, WhatsApp en Skype zijn hierop beter beoordeeld.

videobellen online bellen loopbaan studiekeuze advies studie studiekeuzeadvies begeleiding coach carrière toekomst Omgeving Ede Utrecht Amersfoort Apeldoorn Arnhem Velp Nijmegen Rhenen Rotterdam Amsterdam Almelo Hengelo Oldenzaal Enschede Doetinchem Zevenaar Duiven Veenendaal Wageningen Bennekom Lunteren Barneveld Nijkerk Leusden Tiel

Op termijn is Microsoft Teams ook nog een oplossing. Voor nu werkt FaceTime en WhatsApp wel en is  “veiligheid”  meer geborgen. Van WhatsApp is wel bekend dat bepaalde gegevens “intern doorverkocht” worden. FaceTime is dan de meest betrouwbare optie.

Neem contact op via het aanvraagformulier of bel voor een bel-afspraak.

Ton Put 06 – 30 318 195 of ton@aclassloopbaancoaching.nl

Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoachloopbaanadvies Ede loopbaanbegeleiding loopbaancoach carrièrecoach Arnhem Velp Nijmegen Wageningen Veenendaal