Wil jij snel een loopbaantraject afleggen met supersnel praktisch resultaat? Gebruik jouw vaststellingsovereenkomst (VSO)/ outplacement budget goed!

Wil je binnen 2 weken helemaal klaar zijn voor de volgende stappen in je carrière? Nieuwe focus?

Krijg je moeilijk enkele uren op meerdere werkdagen vrij bij je huidige werkgever, of valt dat op terwijl jij dat liever niet wil?

Werk jij overdag en ben je ’s avonds ook druk en wil je toch weten of er meer voor jou mogelijk is?

Wil jij je reiskosten minimaliseren en toch tijd investeren?

Pak dan deze kans. Een volledig kwalitatief loopbaanbegeleidingstraject in 2 pittige dagen.

Direct 2 dagen Loopbaancoachbegeleiding. Ik help jou in de gratis vrijblijvende kennismaking adviseren wat goed voor jou is. Vervolgens ga je met mij als jouw vaste persoonlijke loopbaancoach één-op-één in 2 fulltime dagen (10.00 uur – 16.00 uur) een goed fundament leggen voor de jou passende oplossing. Leuk, ontspannen & intensief.

We maken gebruik van het zelfregulerend vermogen van het lichaam. Je gaat je beperkingen beter leren kennen en wat dat met je doet. Een consistente werk – privé – studie balans is één doelstelling. Aanvullende studie gaan doen? Of juist voor omscholing gaan? Een andere sector?  Werk met mij, aan jouw persoonlijke ontwikkeling en Personal Branding. Ik gebruik het “hier en nu” als uitgangspunt, dus niet (overbodig?) wroeten in het verleden.

Hoe help ik jou dan? Zo kom ik tot passend loopbaan- of carrière advies:

Persoonlijkheidsanalyse:

 • Samen onderzoeken we wat jou passies/ loopbaanankers/ drijfveren zijn. Dat zit in jou en d.m.v. doortastende gesprekken (indien nodig ondersteund door testen) komen we tot de kern.
 • Jij leert jezelf volledig kennen, zowel de positieve als negatieve punten. Dit is confronterend maar zeker zinvol naar de toekomst toe. Jij leert jouw kernkwaliteiten kennen. Jij bent uniek en we zoeken dat wat jou anders maakt/ onderscheidt.
 • Als we weten wie jij bent, bespreken we jouw competenties/ vaardigheden en zetten die tegen de markt af.

Marktanalyse:

 • Waar sta jij ten opzichte van de markt? Wat is jouw toekomstperspectief?
 • Zijn er zaken waar jij aan moet gaan werken of kan jij “zo de markt op”? Competenties en interesses alsmede de actuele behoefte op de arbeidsmarkt. We kunnen niet allemaal piloot of presentatrice worden.
 • Een beroepskeuzetest waarbij je richting kan bepalen (geen standaard uitkomst).
 • Is er vraag naar dat,waar jij gelukkig van wordt? We matchen passie met wat de markt zoekt.
 • We bespreken een doel en hoe je dat kunt bereiken. Solliciteren/ studeren/ combi’s?
 • We kijken naar wat bij jou past.

De ervaring is dat als je heel kwaliteitsgericht bent, het lastiger wordt om bij een bedrijf of instelling te gaan werken waar kwantiteit belangrijker is. Past de cultuur van een gemiddeld Amerikaans beursgenoteerd bedrijf bij jou? Ben jij eerder geschikt voor een familiebedrijf? Branche-informatie.

Wil jij praktisch (geen zweverig) advies waar je direct wat mee kan? Meld je dan via het contactformulier of mail aan ton@aclassloopbaancoaching.nl  Het is mijn passie jou weer op de rails te zetten of de juiste haltes aan te bieden.

Resultaat van jouw loopbaantraject:

 • Jij weet waar je staat en waar je na toe wilt dankzij de complete persoonlijkheidsanalyse & marktanalyse.
 • Een onderscheidend opvallend inhoudelijk CV d.m.v. personal branding.
 • Jij laat jouw toegevoegde waarde aan de potentiële werkgever zien, maar ook wie jij echt bent. Jij weet wat jij in het begeleidend schrijven/ sollicitatiebrief zet.
 • Je kan sollicitatietraining krijgen waarbij de nadruk op jouw presentatie ligt.
 • Je kan gebruik maken van de samenwerking met een recruiter. Ik pitch jou bij de recruiter. Kost niks extra.

Ik wil jouw angsten doorbreken, barrières slechten, jouw bewustzijn ontwikkelen en zet graag kleine ontwikkelingsstapjes met jou om zo beter je doel te bepalen en te bereiken. Jouw rendement staat centraal.

Stel niet uit tot morgen waar je vandaag mee kan beginnen. Weg met die onrust in jouw hoofd. Kom en we maken gratis vrijblijvend nader kennis. Ik kijk naar jouw komst uit.

ton@aclassloopbaancoaching.nl of vul het contactformulier in.

Voor wie is dit snelle traject?

Het is een intensief programma daardoor vaak vooral interessant als je op HBO of HBO+ werk-/ denkniveau functioneert. Dit heeft met concentratie vasthouden & de diepgang van de gesprekken te maken. Wil jij zaken graag even laten bezinken dan is dit programma mogelijk te snel voor jou. Kies dan een ander pakket, zie  https://aclassloopbaancoaching.nl/levert-maatwerk-elk-traject-is-maatwerk. Dit bespreken we tijdens de vrijblijvende gratis kennismaking.

Hoe werkt dat snelle traject dan?

In de gratis vrijblijvende kennismaking wordt gekeken of jij al een eerste fundament hebt of dat een gespecialiseerde coach het eerste fundament met jou moet leggen. Dat kan een wandelcoach zijn om jouw “mood” weer te verbeteren. Je moet mentaal weerbaar zijn en weer fris naar de toekomst kunnen/ willen kijken. Uit de dip op naar de zelfontwikkeling/ zelfontplooiing. Daar is veel moed voor nodig en daarom de optie om een gespecialiseerde “mental coach” aan te bieden. Er zijn vrouwelijke coaches die alleen met dames gaan wandelen. Er zijn coaches gespecialiseerd in energieniveaus, maar er zijn ook coaches die met paarden werken om bepaalde blokkades en gedragingen inzichtelijk te maken en weg te nemen. Alleen het netwerk Bewust Ede kent al zo’n 50 verschillende professionals. https://www.bewustede.nl/ In de meeste gevallen is die extra coach niet nodig en kan je meteen aan het 2e fundament gaan werken.

Het 2e fundament wordt in de 2 dagen loopbaancoaching gelegd. Voor dit 2e fundament kom je altijd bij mij, Ton Put, uit. Als eigenaar van Loopbaancoach4u begeleid ik jou graag verder. Jij moet wel willen anders heeft dit programma geen zin. Het is geestelijk best intensief. In dezelfde vrijblijvende kennismaking wordt dat al besproken. Jij moet tijdens de 2 dagen coaching ter plekke online ook bepaalde testen gaan doen. Die testen vormen ingrediënten voor een goed gesprek. Ook jij gaat met een goed fundament weer de hoogte in. Mail naar ton@aclassloopbaancoaching.nl of vul het contactformulier in, als je meer informatie wilt.

fundament Loopbaancoachtraject

Wat een fundament, dat legden ze vroeger al.

Tarief/ Kosten compleet loopbaantraject in 2 dagen op kantoor in Ede:

Inclusief lunch en drinken tussendoor.

€ 1795,-  In 2018 nog grotendeels fiscaal aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. 😉

Durf jij het aan? Hoe voelt dat? Lekker toch? Na volgende week al een nieuwe focus! Laat die onzekerheden achter je.

Na het Loopbaancoachtraject in 2 dagen wordt jouw “cv” bij een Personal Recruiter uitgezet. Die zet onze gezamenlijke uitkomst om in daadwerkelijk het benaderen van bedrijven die mensen zoals jij zoeken. Lekker toch… wordt je meteen “geplugd”. Die recruiter wordt overigens door de eventuele nieuwe werkgever betaald.

In 2 dagen helemaal een nieuw pad inslaan, op zoek naar meer plezier, energie en enthousiasme. Gelukkig ook fiscaal aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. 2 Dikke steunpilaren en jij kan ook de hoogte weer in! Weg met die onzekerheid, dat is verspilde energie. Ga die nieuwe koers varen.

Waar? Dit traject alleen in Ede & Velp.

Ede: Het bezoekadres is in Ondernemerscentrum Bouwstede, Galvanistraat 1, 6716 AE, vlakbij A12 en A30 en de bushalte voor de deur! Meld je bij de receptie. Binnen 45 min. met de auto van Utrecht, Apeldoorn, Arnhem (Velp) & Nijmegen. Gratis vrijblijvende kennismaking.

Velp Arnhem: Emmastraat 24A, 6881 SV Velp, boven/ in Espressobar http://caskoffie.nl/ , op de verdieping dus niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, ook ’s avonds of op zaterdag open. Dus in 2 zaterdagen klaar! Gratis vrijblijvende kennismaking.