Kosten/ prijzen van trajecten zijn bij Loopbaancoach4u transparant/ inzichtelijk.

Voor ieder traject ondertekenen we beiden bij de start een overeengekomen offerte.

Ik help zowel particulieren, (bijna) studenten als bedrijven/ instellingen/ organisaties.

De inhoud van de trajecten is altijd maatwerk. Ter indicatie geef ik hieronder in de tabel wat mogelijkheden. De vermelde pakkettarieven zijn gebaseerd op de locatie in Ede of Arnhem/ Velp. Wageningen is a.g.v. Corona even niet goed beschikbaar. Alle andere locaties leveren maatwerkoffertes op. Zo ook trajecten ’s avonds of in het weekend.

Kosten: Gewoon even gedurende 45-60 minuten laagdrempelig telefonisch of face-to-face om loopbaanadvies of studiekeuzeadvies vragen kan ook. Telefonisch of in Ede € 50,-.

Het klankbordgesprek: Dit is een eenmalige, maximaal tweemalig, afspraak à € 50. Je betaalt ter plekke met “betaalverzoek” of € 50,00 bij aanvang contant. Je krijgt een factuur per afspraak, achteraf via email toegestuurd, waar ook de BTW op staat. Als je toch een traject afneemt, krijg je dat als korting op de factuur behorende bij het traject.

Deze 1 of 2 afspraken kunnen uitsluitend bij mij thuis of op de Galvanistraat 1, in Ede plaatsvinden.

Alternatief is 1 of 2x een belafspraak (telefonisch/ FaceTime/ WhatsApp). Twee afspraakjes is dus € 100 korting op een volledig loopbaantraject of studiekeuzetraject.

In het weekend of ’s avonds (vanaf 18.00 uur) is het €60,00 per afspraak en alleen bij mij thuis mogelijk, of telefonisch/ FaceTime/WhatsApp.

Bij een klankbordgesprek zet ik mijn eigen levenservaring en carrière in. Er wordt in dit laagdrempelige gesprek geen test afgenomen. Er zit geen huiswerk voor de Loopbaancoach aan. Jij kan vooral vragen stellen. Voel je gehoord. Sta open voor een externe mening van een ervaringsdeskundige op vele vlakken. Ik help je graag een goede vervolgstap zetten. Voelt dat goed, neem dan contact op. 

Kosten: Hybride trajecten: Profiteer van de techniek. Altijd maatwerk en goedkoper!

M.b.v. hybride trajecten wordt het traject voor jou en mij goedkoper. Bij hybride trajecten doe je een deel van het traject online + een deel offline (dus face-to-face, ofwel persoonlijk op locatie Corona-proof).

We bespreken de mogelijkheden die voor jou en jouw traject het gunstigste zijn, tijdens de vrijblijvende gratis kennismaking. Ik reis vervolgens bijna het hele land door. Er is vanwege reistijd en reiskosten altijd een maatwerktarief. Onze prijzen zijn concurrerend op de markt.

Bedrijven – Interne loopbaanbegeleiding/ loopbaantrajecten & kwaliteiten-onderzoek.

Mijn eigen locatie betreft bijna altijd een Coachhuis-locatie. Ik huur afhankelijk van de vraag/ wens. Ik kan bij vele grotere en kleinere vergaderruimtes in heel Nederland reserveren. Uiteraard is uw eigen locatie ook een optie. U krijgt altijd, vooraf, een op uw behoeften afgestemde offerte. Ik doe alles zelf. Voorbereiding, uitvoering. One single point of contact. Wel zo gemakkelijk. Ik zet zelf de testen bij een specialistisch bureau uit. Voor outplacement zet ik wel derden in.

Assessments/ testen:

Ik koop in naar behoefte. We bespreken dit bij de kennismaking. Testen zijn een goed gespreksonderwerp, maar voor mij nooit bepalend!

Kosten als indicatie bij particuliere trajecten:

Onderstaande bedragen zijn inclusief 21% BTW en voor 2021 van toepassing. Trajecten buiten Ede/ Velp trekken nog extra reiskosten/ -tijd aan. Parkeren wordt altijd één-op-één doorberekend. In principe spreken we daar af, waar geen extra parkeerkosten van toepassing zijn. Ieder traject bevat een voorafgaande offerte, door alle partijen te ondertekenen. Alleen laagdrempelig1 (tijdens kantooruren) en laagdrempelig2 (na 18u en weekend) worden meteen met “betaalverzoek” direct afgehandeld.

Traject: Uren

één-op-één

Zo snel gaat het Ede/ Velp
Quick Silver loopbaantraject 4 sessies à 100-120 min. < 6 weken 1x €  895
Quick Bronze loopbaantraject 8 sessies à 50-60 min. < 2-3 mnd. 1x €  935
Gold loopbaantraject 6 sessies à 100-120 min. < 2mnd. 1x € 1275
Abonnement 4 passende vacatures per maand €     50
Laagdrempelig 1 bellen/ advies 1 of 2 sessies à 45-50 min. Tussen 09-17 startend 1 of 2x €     50
Laagdrempelig 2 bellen/ advies 1 of 2 sessies à 45-50 min. Na 18u start/ weekend 1 of 2x €     60
Outplacement werkgever Op aanvraag
Outplacement werknemer Op aanvraag
Maatwerk loopbaantraject Op aanvraag
2 dagen traject loopbaantraject 12u: 1 op1 2x van 10-16 u. excl. parkeren incl. reistijd/km 1x € 1475
Counseling traject 10-12 sessies Op aanvraag 4-6 mnd. 1x
Hybride Smart Loopbaantraject 5 sessies 3u online3u 1 op 1 Richtprijs, excl. reis-/ parkeerkosten 1x €  495
Hybride Loopbaantraject 7 sessies 7u online 1x €  495
Vakkenpakket

middelbare school

4 sessies 4x 1u, 1x 1,5u < 6 weken Alleen in Ede 1x €  475
Studiekeuze 1 4 sessies 2x 1u, 1x 1,5u, 1x 2u < 2-3 mnd. 1x €  495
Studiekeuze 2 maatwerk Op aanvraag

Particulieren gaan meestal voor Gold of Quick Silver (relatief lage kosten) als:

Gold kies je, als je vooral helemaal bent vastgelopen, desgewenst komen er ook “Timemanagement tips” of “Presenteer jezelf skills”. Net wat voor jou nodig is. Dit bespreken we in de kennismaking. Je krijgt huiswerk, zo ook de coach! Je doorloopt het hele traject in beide gevallen vlotjes, meestal met als insteek één sessie per week. Weet dat het fiscaal (via de inkomstenbelasting) grotendeels aftrekbaar is. Kies daarom alleen al, liever voor Gold dan Quick Silver. Meer afspraken is meer diepgang. Je wil toch zo goed mogelijk worden geholpen?

Medewerkers (in loondienst) gaan voor het “2-dagen traject” als:

Maak korte metten met stress en kom meteen 2 dagen vol in actie en je bent na 1 max. 2 weken klaar met jouw eigen “2-dagen traject”. Meteen nieuwe focus op jouw nieuw gekozen route/ richting. Ideaal als je “te druk” bent voor loopbaanadvies, maar toch wat anders wilt. Of als je niet makkelijk een uurtje vrij kan nemen. Dit kan eventueel ook bij jou thuis. De focus komt wel op jou te liggen dus je moet het kunnen. Kom in ieder geval snel even kennismaken. ton@aclassloopbaancoaching.nl en kijk ook bij: https://aclassloopbaancoaching.nl/intensief-in-2-dagen-volledig-persoonlijk-loopbaantraject-loopbaanbegeleiding/

Vrijblijvende (gratis) kennismaking:

In Ede en Velp is een persoonlijke kennismaking op locatie gratis. In alle andere plaatsen wordt een telefonische of online kennismaking aangeraden. Ook die is gratis en natuurlijk vrijblijvend.

Wil je toch bij jou in de buurt een persoonlijke kennismaking dan betaal je eenmalig “entree fee”, die krijg je weer terug als je daadwerkelijk jouw loopbaan- of studiekeuzetraject bij Loopbaancoach4u start.

Kosten die fiscaal (inkomstenbelasting) aftrekbaar zijn.

De meerkosten boven de € 250 (kalenderjaar) voor een traject zijn voor particulieren aftrekbaar bij de inkomstenbelasting over 2021. Na 2021 is nog onzeker. Het kabinet wil daarin snijden a.g.v. te veel wildgroei van allerlei relatief vage coaching kosten die bepaalde stromingen in coachland in rekening brengen.

Het betreft een traject ten behoeve van: Inkomensverwerving of verbetering van jouw positie op de arbeidsmarkt. Ook outplacement is fiscaal aftrekbaar. Check! je eigen individuele situatie. Voor 2022 wordt mogelijk een individueel budget vastgesteld, hoe dat precies is, weet Kabinet Rutte 4 (als die komt) nog niet. Idee is nu per Kwartaal 2.

Kosten als tijd = geld:

Realiseer je dat bij studiekeuzeadvies, loopbaan-/ carrière advies geldt dat de coach naast de tijd met jou in gesprek, ook voorbereidingstijd, tijd voor verslaglegging, en tijd voor het huiswerk nakijken kwijt is, naast bijv. huur- en reiskosten.

Voor alle loopbaan-/ carrière-advies trajecten geldt: Je mag blijven mailen/bellen om advies, ook na afloop van het traject. We zijn graag jouw “back up”. Extra tijd kan bij maatwerk nader worden afgestemd. Als we je aan een kruiwagentje kunnen helpen, doen we dat ook. Dat is echt leuk!

Voor bedrijven: Interne loopbaantrajecten voor het personeel, of de werkgever als opdrachtgever voor bepaalde werknemers:

De aanvraag van het bedrijf is bepalend voor wat er in de maatwerkofferte komt te staan. We maken een maatwerkoplossing en bespreken alle ins en outs vooraf zodat daar achteraf nooit verwarring over kan ontstaan. Het indelen in kwadranten van werknemers is een erg goede manier om inzicht te krijgen in de risico’s op verloop van personeel. Het werkt zeer preventief. Zakelijke trajecten, zoals outplacement zijn maatwerk en vaak als ondernemerskosten fiscaal aftrekbaar. De indicatie van 8 uur “in gesprek” per deelnemer is slechts een indicatie. Kijk ook voor interne loopbaantrajecten op: https://aclassloopbaancoaching.nl/outplacement/  Informatie? outplacement@aclassloopbaancoaching.nl