Maatwerk in loopbaanbegeleiding/ loopbaanadvies; onderscheid je van anderen.

Maatwerk, want hoe uniek of klantgericht, is uw onderneming of afdeling? Wilt u de slagvaardigheid op de markt verhogen? Meer data gerelateerde medewerkers vinden? Wilt u beter met het personeel aansluiten bij die telkens veranderende marktbehoefte? Of is kostenreductie een belangrijk uitgangspunt om uw personeel door een externe partij onder de loep te nemen?

SLIM subsidie voor MKB inzetten. Vraag het tijdig met mij aan. U krijgt tot max 80% vergoed!

Heeft u interesse in SLIM subsidie van de overheid. Met SLIM kunt u 2-3 interne trajecten financieren, mits u in het MKB actief bent. Loopbaan-/ opleidingsbehoefte binnen uw bedrijf/ van uw mensen staan centraal. Niet iedere loopbaancoach mag dit zomaar voor u doen. Alleen de Register Loopbaanprofessional is geaccepteerd en dat heeft natuurlijk zijn redenen. Wilt u specifieke, echt onafhankelijke, ondersteuning inhuren bij de selectie van arbeidspotentieel? Ook daar help ik u graag bij. Als buitenstaander kan ik ook, gezien mijn commerciële achtergrond en werkervaring met u over visie of marktgerichte stappen filosoferen, personeel gerelateerd?
Zoek niet verder! Zullen we samen uw mensen laten ontwikkelen? Ik werk mijn hele leven in het bedrijfsleven en ben laagdrempelig in de omgang, respectvol naar iedereen, hoog- of laag opgeleid. Ik richt me op duurzame personeelsbestanden, die op wisselende marktbehoeften willen en kunnen inspelen.

Brede Branche-ervaring:

Door de maatwerk-gerichte inzet van “A-Class Loopbaan coaching” profiteert u maximaal. Wij bepalen samen uw behoefte en ik ga voor u aan de gang. We zoeken dat wat u nodig heeft om vervolgens beleid op te kunnen voeren. Ik help u met de subsidie aanvraag, mits MKB.
Het maakt mij echt niet uit of u een klein bedrijf hebt, zonder noemenswaardige personeelszaken, of een grote speler met een HR afdeling, juist die afwisseling vind ik juist ook weer aangenaam. Ik ben graag respectvol naar iedereen. De dynamiekverschillen tussen een klassieker ingericht familiebedrijf, of de administratieafdeling van één specifiek business center, spreken mij aan.
Ik ben gewend aan het werken in/ met vele branches en buig al 30 jaar flexibel mee met specifieke markt gerelateerde situaties. Ik heb in de Industrie voor grote multinationals, internationaal georiënteerde organisaties en middel- en kleinbedrijf gewerkt. Van de branchegerichte Koninklijke Metaal Unie tot Automotive, Computers & Telecom, vaak verantwoordelijk voor EMEA als afzetgebied of gewoon “alle” export of import.
Europese aanbestedingen en Universitaire ziekenhuizen hadden vaak weer een heel andere aanpak nodig. Lekker differentiëren per dag. Ik krijg daar energie van. Eén grote internationaal zakendoende bank hoorde ook tot mijn klantenportfolio, net als Defensie of leverancier aan Defensie.

De maatwerk-offerte:

We hebben eerst één of een aantal kennismakingen om uw behoefte voldoende in kaart te brengen en dan offreer ik hoe ik dat voor u ga aanlopen. Ik bied u meerdere mogelijke assessments aan, testen die de werknemers thuis, of op het werk kunnen invullen. Dat kan over behoeftes, kwaliteiten, drijfveren, motivatie gaan. Ik koop deze separaat in. Ik neem de testen af en bespreek deze bij voorkeur met de betreffende medewerkers.
Hieraan voorafgaand hebben wij ook bepaalt hoe we met de privacy omgaan en dat deel ik bij iedere kandidaat/ medewerker. De ervaring leert dat strenge privacy regels een hogere kwaliteit van antwoorden opleveren. Het “veilig voelen” is natuurlijke een basis voorwaarden bij het invullen. Op afdelingsniveau of per medewerker alles is mogelijk en vooraf vastgelegd evenals beschikbare ruimtes, betalingstermijn, een voorschot, of iets dergelijks.
Enthousiast? Vul het contactformulier in, of stuur een email aan: ton@aclassloopbaancoaching.nl of bel of app/ sms op 06-30318195. Een goede werk-privé balans is voor mij altijd wel een uitgangspunt. Graag naar de toekomst, op te schalen waarbij ook het studeren/ doorleren aspect ook meeweegt. Ik ondersteun een leven lang leren/ ontwikkelen van harte.
maatwerk, toekomstperspectief
een betere werk privé balans

Maatwerk: mijn resultaat betaalt zich altijd terug:

Altijd persoonlijk maatwerk. Het advies als resultaat van het onderzoek. Reken als werkgever/ opdrachtgever op meerdere uren inzet per medewerker. Zo even los uit de pols adviseren, is iets waar ik pertinent niet in geloof. Ik wil naar een gedragen plan. De marktomstandigheid van uw bedrijf is één, de arbeidsmarkt is als 2e aspect natuurlijk ook van grote invloed. Laten we de kwaliteiten en behoeften overzichtelijk maken. Mijn onderzoek is ongetwijfeld goedkoper dan medewerkers die overspannen thuis komen te zitten, naar de concurrent vertrekken of de sfeer intern en extern negatief beïnvloeden. En wat dacht u van outplacement of re-integratie trajecten met overheidsbemoeienis.
Mijn maatwerk-advies bevat ook algemeenheden als: Blijf baas in eigen keuken! Wel zo prettig en minder zorgelijk. Ik strijd als bondgenoot met u mee, maar wel alleen daar waar ik invloed heb. Ik ben vooral inzetbaar, vóór dat er ziekteverzuim intreed. Zit iemand al thuis, dan is mijn invloed veel geringer bij bijv. UWV. Samen bikkelen om de subsidie binnen te hengelen, vind ik “part of the job”, zolang u mij de business maar geeft, ook dat is in mijn ogen maatwerk.
Ik gebruik al vele jaren, de faciliteiten van Het Coachhuis voor particuliere klanten. Zeker voor individuele gesprekken kan een externe locatie voor de coachee/ uw werknemer verfrissend werken. Die andere omgeving, ongezien naar binnen en buiten voor collegae, of leidinggevende: ton@aclassloopbaancoaching.nl voor de gratis vrijblijvende kennismaking in Ede, of gebruik het contactformulier.

Werk preventief, dus voordat ziekteverzuim intreedt, of re-integratie 1e/2e spoor.

Ziekteverzuim is vaak een urgentiepunt als het er eenmaal is. Stel niet uit. Kom nu in actie! Wacht niet af, maar zet deze stap. Als de opdracht afgerond is, kunt u zich weer lekker op andere zaken concentreren. Deze onderzoeken zet ik graag, naar behoefte, bij mijn trajecten voor u in: https://aclassloopbaancoaching.nl/kwaliteiten-onderzoek-voordelen-werkgever/

In geval van 1e of 2e spoor spreekt de Wet Verbetering Poortwachter van Plan van Aanpak, persoonsprofiel en het zoekprofiel. Dit zit allemaal al in de SWOT-analyse die ik als Register Loopbaanprofessional standaard maak. Ik werk bij u op locatie, maar kan ook van locaties van bijv. Coachhuis gebruik maken, waardoor de reisafstand klein is en de sfeer tussen zakelijk en privé inzit, hetgeen als voordeel heeft dat cliënten zich eerder op “neutraal terrein” voelen. Er zijn geen collegae (of leidinggevenden…) die hen zien binnenkomen of vertrekken, wat dikwijls drukverhogend werkt.
Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoachloopbaanadvies Ede loopbaanbegeleiding loopbaancoach carrièrecoach Arnhem Velp Nijmegen Wageningen Veenendaal