Ontwikkeladvies, Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW 7, loopt t/m 31-1-’22). STAP-budget. SLIM. Check de mogelijkheden! Ik help u up-to-date worden. loopbaanbegeleiding!

Er zijn meerdere subsidiemogelijkheden, maar er hangen overal randvoorwaarden aan. Zo moet de dienstverlenende coach aan de de kwaliteitseisen voldoen en niet alleen “de overkoepelende” of “achterliggende organisatie”. Ik, Ton Put, ben zelf geaccrediteerd en doe alles zelf, zowel de gesprekken met de werkgever, als met de werknemers die van (bijvoorbeeld) ontwikkeladvies worden voorzien.

Per januari 2021 ben ik bij NOLOC aangesloten, daarnaast ook op Coachfinder te vinden. U bent verzekert van kwalitatieve begeleiding.

Ik voldoe als Register Loopbaanprofessional aan de vakbekwaamheidseisen conform NEN-EN ISO-IEC 17024 eisen en bezit tot 1 december 2024 aan de eisen. NOLOC is de organisatie voor loopbaan professionals.

Ontwikkeladvies – NOW 7e aanvraag uiterlijk 30 januari 2022 aanvragen. Of zet de SLIM-regeling voor uw mensen in (Leren & ontwikkelen: MKB).

Ben er snel bij, want de beschikbaar gestelde subsidie is zo door anderen weggekaapt. Het zou wel eens de laatste mogelijkheid voor u kunnen zijn.

Ontwikkeladvies is onder bepaalde omstandigheden “gratis” beschikbaar. Lees verder en kom op mijn site terug! https://www.hoewerktnederland.nl/werknemen/leren-en-ontwikkelen

Ontwikkeladvies/ scholing: toelichting:

Via de (NOW 3.3  of 7e aanvraag) heeft u vaak de gelegenheid werknemers van Loopbaanadvies te laten voorzien, opdat zij “werkend hun pensioengerechtigde leeftijd” kunnen halen. Dit is in combinatie met de regelingen uit de NOW vooral van toepassing als uw bedrijf onevenredig hard door Corona is waardoor de continuïteit in gevaar komt. De inzet van het gesubsidieerde ontwikkeladvies is, dat de werknemer voorbereid wordt op toekomstperspectief meestal buiten uw organisatie. Het is onderdeel van “goed werkgeverschap” en behoort tot de te leveren inspanningsverplichting. Het gaat om zelfkennis en eigen onderscheidend vermogen ontdekken en daarna de focus op de Marktoriëntatie. Het zijn slechts 3 gesprekken en is niet te vergelijken met een intern loopbaantraject of outplacement. Uiteraard is er ook nog NL werkt door, maar dat is als de mensen geen werk meer hebben.

Binnen de markt van exporterende organisaties en Transport& Logistiek heb ik ook outplacement mogelijkheden.

Interne loopbaantrajecten kan ik altijd uitvoeren, wetende dat ik altijd op zoek ga naar het onderscheidende vermogen per werknemer. Ik maak een SWOT-analyse per individu en evt. een overzicht op afdelingsniveau, heeft u alle kwaliteiten aanwezig? Welke kwaliteiten mist u nog? We maken het voor u en het personeel toekomstbestendiger.

Ontwikkeladvies? Kom nu in actie!

Bel of sms me (0630318195) of mail me, of vul het contactformulier in. We bespreken dan “hoe we elkaar” kunnen verder helpen. Ik heb een eigen capaciteit van zo’n 1 tot 12 werknemers (tegelijk) per opdracht in korte tijd. Gaat het om grotere aantallen in korte tijd, dan kan ik ook anderen inschakelen. Spreiden in de tijd is ook een optie. ton@aclassloopbaancoaching.nl of outplacement@aclassloopbaancoaching.nl

Overzichtelijk terug te lezen via deze link. NOW 3.1/ 3.2/ 3.3, 7e aanvraagronde.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-financiele-regelingen

Ik ben ook uw helpende hand bij duurzaam inzetbaar maken van Personeel,

zoals beschreven in “De banenafspraak” uit het Sociaal Akkoord; Opknippen van functies, rekening houdend met uw markt en de doorstroom op de arbeidsmarkt: Jobcarving & Jobcrafting.

Laten we uw situatie en wensen gezamenlijk bespreken. De huidige schaarste op de arbeidsmarkt dwingt tot improviseren/ structureren/ herinrichten van banen. Liefst 100.000 banen erbij in de marktsector en 25.000 bij de overheid voor 2025 is erg veel.

Door de schaarste in de arbeidsmarkt kan dit het moment zijn om “ruis” bij uw specialisten weg te halen. U brengt dit onder bij bijvoorbeeld herintreders of andere mensen met een arbeidsachterstand. De verschillende subsidies vanuit overheidswege zullen u financieel compenseren. Mogelijk krijgt uw specialist daardoor meer mogelijkheden te excelleren in dat waarin hij/ zij erg goed is.

Een andere insteek is dat u de specialisten binnen uw bedrijf beter kunt behouden door een betere werk-privé balans te bieden. Ga van 40 naar 36 of 32 uur voor hen die moeilijk te behouden zijn. Laat ze dagen kunnen “kopen”. De gemiddelde 20-er van nu wenst vaak welzijn i.p.v. een strak keurslijf a.g.v. van een volle werkweek. Behoud uw interne kennisdragers!

Het opnieuw indelen van functies en het anders inrichten van taken kan enorme kansen voor uw bedrijf betekenen. U helpt geschoolden meer met hun mogelijkheden doen. U neemt ruis weg en brengt dit bijvoorbeeld bij de sociaal zwakkeren in de maatschappij onder, waarbij u profiteert van de subsidies vanuit Het Rijk.

Voldoet u al aan de duurzaamheidseisen op het gebied van personeel?

Is hybride werken als de nieuwe norm voor u interessant?

Ik luister echt naar uw behoeften, bespreek graag de voor u passende maatwerkoplossingen.

Ik ben met Loopbaancoach4u lid van Bewust Ede en help u graag met/ zonder ondersteuning van andere coaches/ begeleiders verder. Ik ben uw “single point of contact”. Desgewenst zetten wij samen anderen in als we dat noodzakelijk vinden. Op naar de duurzaamheidseisen voor 2025:  https://www.bewustede.nl/bewust-gezond-duurzaam.

Bewust Ede is onderdeel van een landelijke organisatie. Er zijn meerdere leden, veelal ZZP-ers (freelance) beschikbaar voor de projecten. Neemt u contact op via 06-30 318 195 of (voorkeur) outplacement@aclassloopbaancoaching.nl  of ton@aclassloopbaancoaching.nl

Dankzij de centrale ligging van ons kantoor op Industrieterrein Frankeneng in Ede, zijn we ook zeer snel vanaf de A12 (tussen Arnhem en Utrecht) of de A30 bereikbaar (nabij Amersfoort, Barneveld en Veenendaal) en er is naast een grote gratis parkeerplaats een bushalte voor de deur. Loopbaancoach4u ligt dus onderaan de Veluwe in de Foodvalley. Gelderland & Utrecht zijn belangrijke provincies. Voor mijn klanten is een goede werk-privé balans belangrijk. Kunnen ze nog eens van het “groen” genieten.

outplacement werknemer werknemers particulieren loopbaanbegeleiding duurzaam inzetbaar inzetbaarheid