Loopbaanbegeleiding via het 3 fases concept is het outplacement traject voor werknemers/ particulieren: Van (oud) werk naar nieuw werk.

1 Verlies baan verwerken; ofwel jou op het mentale vlak weer fit maken (werk met vele type coaches hiervoor samen, degene waar jij vertrouwen in hebt, kiezen we hiervoor uit.

2 Nieuw toekomstperspectief uitstippelen. Het loopbaantraject, ieder mens is uniek, omscholing of bijscholing naar andere branche (vaak betaalt de potentiële werkgever dat), betere werk-privébalans, binnen zelfde branche blijven; is er dan genoeg interesse en perspectief etc. Pak het als een kans, niet als een bedreiging.

3 Personal Recruiter die jou plaatst bij de nieuwe passende werkgever (nieuw passend werk liefst op jouw niveau vinden).

Gebruik jouw budget voor loopbaanbegeleiding/ outplacement in de VSO zinvol:

Het ontzorgen van jou door specialisten in de meest praktische zin; zeer persoonlijke loopbaanbegeleiding van werk naar nieuw werk. Gebruik jouw budget voor outplacement in de VSO (vaststellingsovereenkomst) effectief.

Alvorens jij aan de toekomst kunt gaan werken reken je af met het verleden. Dat doe jij met een op jouw situatie afgestemde coach. Zit je bijna tegen een burn-out aan? Sta je opeens “buitenspel” na jarenlang trouw werknemers-schap? Kom je energietekort omdat het werk al de energie opslurpt waardoor je thuis te kort komt? Leef jij om te werken of werk jij om te leven? Gebruik die eventuele Vaststellingsovereenkomst (vso) optimaal voor jezelf.

Loopbaancoach4u is o.a. lid van Bewust Ede https://www.bewustede.nl/   & zoekt voor jou de passende gespecialiseerde coach erbij om jou geestelijk “fris” te krijgen. 50 Professionele begeleiders uit de regio Ede – Lunteren – Wageningen – Renkum, vaak op het geestelijk vlak.

De gespecialiseerde coach “resets your brain” ofwel “free your mind” in mooie Engelse vertaling. Zeker als de huidige situatie jou echt aanvliegt is dit de beste oplossing. Nadat jij weer “vrij in jouw hoofd bent” kan je met de loopbaancoach gaan werken aan nieuw toekomstperspectief. Loopbaancoach 4u kijkt vooral naar wat jij aan een potentiële werkgever hebt te bieden. Jij moet iets aantrekkelijks hebben waardoor deze denkt dat jij interessant voor haar/ hem bent. Meld je op ton@aclassloopbaancoaching.nl of vul het contactformulier in voor de vrijblijvende, gratis kennismaking.

Personal Recruiter:

Met jouw personal recruiter ben je er van verzekerd dat jij kans maakt op interessante introducties bij jou passende bedrijven. De bedrijfscultuur en de goede werk-privé balans spelen een belangrijke rol bij de selectie. De personal recruiter stelt jou bij bedrijven voor die interesse in jouw onderscheidend vermogen hebben. Jouw toegevoegde waarde is voor hen het uitgangspunt voor een eerste selectie.

Zelfregulerend vermogen van lichaam en geest: Omgaan met het onbewuste en bewuste:

We maken gebruik van het zelfregulerend vermogen van het lichaam. Je gaat je beperkingen beter leren kennen en wat dat met je doet. Een consistente werk – privé – studie balans is één doelstelling. Aanvullende studie gaan doen? Of juist voor omscholing gaan? Een andere sector?  Werk met mij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en Personal Branding. Ik gebruik het “hier en nu” als uitgangspunt, dus niet (overbodig?) wroeten in het verleden.

Jouw toekomstperspectief ziet er na het Loopbaantraject heel anders uit. Meer weten?

 • Snel van jouw twijfels/ onzekerheden af en wat maak jou dan uniek.
 • Welk doel en type bedrijfscultuur past jou?
 • Heb jij graag weer nieuwe positieve energie? Betere werk – privé  (eventuele studie) – balans!
 • Persoonlijke loopbaanbegeleiding, ontspannen, niks zweverig, wel praktisch ingesteld. Geen kosten achteraf.
 • Zeer oplossingsgericht/ resultaatgericht.

Resultaat na het in 3 fases van werk naar nieuw werk concept:

 • weer fris & fruitig in het hoofd, vol goede moed naar de toekomst, geloof in eigen kunnen!
 • een gedegen persoonlijkheidsanalyse,
 • een beroepsprofielanalyse,
 • aansluiting op het netwerk van de Personal Recruiter; voor de totale loopbaanbegeleiding,
 • een onderscheidend CV voor de gekozen richting,
 • door middel van Personal Branding ken jij jouw toegevoegde waarde en zet die in,
 • kom je al met allerlei sollicitatievaardigheden in aanraking als dat nodig is.

Sterktes (kernkwaliteiten) & Opportunities worden (her-) ontdekt en ook wordt duidelijk waar je je nader moet ontwikkelen om dat te kunnen gaan doen waar jij echt blij van wordt. Een goede werk-/ privébalans is essentieel om prettiger in het leven te staan. We zoeken een werkrichting passend bij dat waar jij blij van wordt of wat in ieder geval geen negatieve energie oplevert. Dit kan ook een omscholing betekenen.

Waar doe je het in 3 fases concept van Loopbaancoach4u?

Loopbaancoach4u Ede ligt op een half uur rijden van Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen. Stop de twijfels en denk aan realistische doelen voor de toekomst. Kantoormogelijkheden zijn divers maar in Apeldoorn, Ede, Velp (Arnhem), Nijmegen, en Wageningen hebben wij locaties.

Eventueel geïnteresseerd? Mail dan nu naar ton@aclassloopbaancoaching.nl als je meer informatie wilt of meld je voor een gratis vrijblijvende kennismaking aan!