Outplacement. Dat wil je als werkgever, evenals werknemer toch voorkomen?

Bent u preventief richting uw personeel? Weet u wat er bij hen speelt? Wat is hun toekomstperspectief. Kijk samen tijdig naar het personeelsbestand. Vóórkom outplacement of langdurige kostbare 2e spoor re-integratie projecten. Stel er werknemers uitvallen… Zet mij als interne loopbaancoach in. Ik breng de behoeften/ kansen graag in kaart.

Uit recent onderzoek: 45% Personeel wil meer aandacht (nov.18), 2/3 deel personeel is ontevreden (okt.18). Na Corona zal, zo is de verwachting, dit niet heel anders zijn. Thuiswerken vraagt bovendien om andere vaardigheden.

Bespaar u zelf veel ergernis, geld, tijd en kom nu in actie.

U krijgt al met zoveel regelgevingen te maken…

Wilt u tot in lengte van dagen blijven betalen, afhankelijk van anderen worden, terwijl het uw eigen (gedeeltelijke) verantwoordelijkheid of bedrijf betreft?

Voorkom bemoeienissen vanuit: Wet Verbetering Poortwachter, de zorg van re-integratie, Werkfit maken, ZW of WGA schade.

Voorkom directe/ indirecte kosten wel of niet verzekerd, vaststellingsovereenkomst (VSO) of niet?

Ik ben Ton Put van Loopbaancoach4u en uw aanspreekpunt en uitvoerder, na overleg kan ondersteuning vanuit specialistische hoek worden ingeschakeld indien nodig/ gewenst. Ik werk al 30 jaar in het (internationale) bedrijfsleven. Gebruik mijn werk- en levenservaring. Ook voor het nieuwe werken kunt u bij mij voor hulp/ advies terecht. Hybride werken met mensen die dan vanuit huis, dan vanaf de zaak werken. Zullen we samen sparren?

Blijf baas in eigen huis: Bied uw mensen interne loopbaantrajecten:

Kom op tijd in actie. Het uit elkaar groeien/ gaan van werknemer of werkgever is heel natuurlijk. Zowel uw bedrijf als de werknemers zitten door de jaren heen in verschillende ontwikkelingsfases of levensfases.

Voorkom een overload aan kosten rondom werknemers, zet ze in op hun kracht. Ik ga graag met uw mensen in gesprek en rapporteer graag over uw afdelingen. Wordt het toch afscheid nemen?  Bied dan een loopbaancoachtraject aan uw werknemer(s) aan: https://aclassloopbaancoaching.nl/interne-loopbaanbegeleiding/. Dit gebruik ik om uw mensen in kaart te brengen:

De inhoud van het loopbaantraject voor de werknemer(s):

Onderstaande testen worden situationeel toegepast ter ondersteuning van de gesprekken:

 • allergieën, interesses, passies, competenties, kernwaarden
 • loopbaanwaarden, loopbaanankers, werkwaarden, motieven
 • Quick Big Five persoonlijkheidstest, de bekende DISC gerelateerd aan leiderschapsrollen
 • timemanagement conform Convey/ Eisenhower
 • 360 Graden Feedbackmethode (Denken anderen net zo over jou als jijzelf?)
 • uitwerking theorieën Kolb, Ofman, McClelland (ijsberg) & Pyramide van Bateson.

Spreekt dit u aan? Voelt het goed om eens alles van uw personeel (privacywet in acht nemend) te weten? Groei met eigen mensen i.p.v. vacatures plaatsen?

Neem contact met mij op, bij voorkeur eerst per email. ton@aclassloopbaancoaching.nl of vul het contactformulier in. Graag maak ik met u een afspraak om uw wensen te bespreken.

Vóórkom Outplacement, zet mij tijdig in!

 • Eén aanname som, één factuur, denk aan evt. PO nummer vooraf.
 • Geen onverwachte kosten achteraf.
 • Abonnementsvorm bij bewezen succes bespreekbaar.
 • Loopbaancoach4u volgt de gedragscode van de Noloc/ CMI.
 • Eén aanspreekpunt, loopbaancoach Ton Put; uw single point of contact. Ton is uw casemanager en behandelt de aanvraag. Ton is uw spin in het web gedurende de gehele case.
 • Ik heb vele vergaderruimtes (pay per use) in Nederland beschikbaar. Van klein tot grote ruimtes; extern coachen is soms handiger.

Spreekt dit u aan?

Stuur uw (aan-) vraag naar outplacement@aclassloopbaancoaching.nl of vul het contactformulier in.

Waarom kiest u nog meer voor Loopbaancoach4u als casemanager?

 • Ik (Ton Put) heb 20 jaar lang wekelijks voor opdrachtgevers, gemiddeld 15 verschillende bedrijven 20 jaar lang face-to-face van MKB tot en met de grote multinationals landelijk bezocht. Voel me als een vis in het water bij business-to-business activiteiten. Geografisch zwaartepunt in de provincies Gelderland, Utrecht en Overijssel.
 • Ervaring met vele disciplines binnen het bedrijfsleven, met vele bedrijfsculturen in aanraking gekomen. Ik kan me inleven en begrijp de verschillen tussen bijv. Beursgenoteerde bedrijven, Amerikaans geleid, Japans, Chinees, Frans, Duits en bijv. het Familiebedrijf.
 • Met mijn brede sales-ervaring ben ik een brede klantenkring gewend en bezoek ik vooral bedrijven die “iets” produceren of importeren/ verkopen/ exporteren of express versturen, daarnaast zijn ook facilitair bedrijven van Ziekenhuizen, Universiteiten en (semi-) Overheden mijn klant.
 • Kennis van vele bedrijfsculturen en onderhandelingen op operationeel en vooral tactisch en strategisch niveau.
 • Voor mij is het 1e uitgangspunt altijd: Win-Win, zowel u als opdrachtgever/ werkgever als de betreffende werknemer (s) moeten prettig op ieder traject terugkijken.
 • Uw investeren moet renderen.
 • Ik ben met Loopbaancoach4u onderdeel van het BewustEde netwerk. Een netwerk van > 50 gespecialiseerde coaches die ik waar passend kan inzetten. Energie-verhogend, afrekenen met blokkades, patronen herkennen en doorbreken.
 • Korte lijnen: Werkgever – Ton – Kandidaat dus: 1 op 1 op 1, waardoor u ideaal op de hoogte van de case/ cases wordt gehouden.
 • In principe kan uw kandidaat wekelijks terecht, waardoor er vlot door de case kan worden gegaan. Er is ruimte voor gewenste invullingen vooraf. Ton bespreekt met u de wederzijdse verwachtingen door.
 • De passie om een kandidaat goed te begeleiden komt uit zijn eigen enthousiasme voort, om mensen beter te laten functioneren & gezamenlijk doelen te bereiken. Ton’s drive werkt aanstekelijk.

Herverdeling van functies:

Loopbaancoach4u is binnen aan account management gerelateerde disciplines, als “Jobcoach” inzetbaar. Meedraaien in een duurzaam inzetbaarheidsteam is ook op projectbasis mogelijk. Is het herverdelen van functies een stap (?), opdat anderen bijvoorbeeld het wat meer standaard repeterend werk (tegen een lager salaris) kunnen oppakken (betere doorstroom).

https://aclassloopbaancoaching.nl/jobcoach-jobcrafting-jobcarving/

jobcoach teamcoach jobcrafting jobcarving outplacement ede veenendaal arnhem wageningen
in teamverband of solo coaching

Loopbaancoach4u Ede ligt op een half uurtje rijden van de rand van Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem & Nijmegen. Vlakbij Barneveld, Veenendaal, Bennekom en Wageningen.

Duurzaamheid en vooral maatschappelijke betrokkenheid (MVO) speelt bij Loopbaancoach4u/ mij, al vanaf de start een belangrijke rol:  https://aclassloopbaancoaching.nl/sociaal-betrokken/

Voor meer informatie/ interesse? Zullen we vrijblijvend kennis maken? Bel: 06 – 30 318 195 of mail outplacement@aclassloopbaancoaching.nl of ton@aclassloopbaancoaching.nl