Jij bent uniek en zo willen we jou ook in de markt zetten. Tank zelfvertrouwen.

Loopbaancoach4u geeft jou persoonlijke aandacht, werkt aan jouw persoonlijke effectiviteit en is jouw persoonlijke coach. Jouw persoonlijke kracht is waar het om draait.

Wil je weer meer zelfvertrouwen? Zit je vol twijfels?

Wil je weten wat je nog meer kunt of leuk vindt? Wil jij jouw (verborgen) talenten (her) ontdekken en verder ontwikkelen?

Wil je praktisch en doelgericht aan je persoonlijke carrière werken?

Kom nu in actie. Stel niet uit, want dan blijft het knagen. Zet jouw persoonlijke nuttige stappen naar een nieuwe toekomst. ton@aclassloopbaancoaching.nl of vul het contactformulier in. Eerst even bellen kan ook. Of sms eerst. 06 – 30 318 195.

Na jouw traject weet jij waar je staat. Waar kan jij het verschil maken. Soms kom je uit waar je het misschien al verwacht had… niet erg. Met frisse moed kun je verder. Overboord al die twijfels!

Na het loopbaantraject ken jij jouw kansen op de markt & leert een realistische route hoe de plannen uit te voeren. Misschien wordt het wel omscholen. Prima toch, we zoeken samen de voor jou passende aanpak.

Jij showt jouw onderscheidende punten op een passend cv. Alles is mogelijk! Ik geef je weer geloof in eigen kunnen. Jouw onderscheidend vermogen!

Jouw persoonlijke energieniveau weer omhoog? Meer waardering?

Werken met loopbaancoach4u brengt jou meer gevoel voor eigen waarde. Haal (weer) positieve energie uit jouw werk of maak de juiste studiekeuze (bijvoorbeeld bij omscholing). Persoonlijke aandacht en een uitgangspunt.

  • Werk met een betere werk-/ privé balans
  • Meer waardering in het werk (kan ook bij de huidige werkgever)
  • Jij wilt weer passend werk op jouw werk-/ denkniveau.

Persoonlijke kennismaking.

Na een vrijblijvende kennismaking (we gaan nog niet te diep in op persoonlijke dilemma’s) gaan wij aan de gang met het onderzoeken van jouw toegevoegde waarde voor potentiële werkgevers. Bij de eerste sessie wordt het persoonlijke diepgaander. Ik moet je leren kennen en daarmee aanvoelen. Hoe voelt dat?

Na jouw achtergrond kijken we samen eerst naar wat jij belangrijk en leuk vindt. Vervolgens kijken we naar jouw sterke en zwakke plekken. We vertalen dat in jouw persoonlijke analyse. Je persoonlijkheidsprofiel is af.

Uiteraard is “elk traject is maatwerk” een voorbeeld. We willen jou graag zo specifiek mogelijk helpen, passend bij jouw vraag. Maatwerk is dan de juiste invulling en daardoor proberen we ook tegen jou passende kosten te werken.  https://aclassloopbaancoaching.nl/elk-traject-is-maatwerk/

een Eenmalig klankbordgesprek kan ook!

Voor een korte persoonlijke vraag/ even iets tegen mij aanhouden en horen wat ik er van vind, zeg maar niet per sé diepgaande gesprekken, mag je ook bellen. Je krijgt dan een antwoord/ advies zonder dat je een heel traject moet gaan doen. Uiteraard kan het wel zinvol zijn voor jou, om alsnog over op een traject te gaan. Dan krijg je de eenmalige kosten terug. We voeren een klankbordgesprek, op het moment dat het ons beiden past. Bel 06-30318195 voor een afspraak.

Persoonlijke aanpak met theorie als achtergrond maar praktijkgericht werken.

Bij gesprekken kunnen ter ondersteuning van de gesprekken onder meer deze programma’s (testen) uitgevoerd worden:

  • persoonlijkheidstypes/ rollen binnen een team
  • spiegelbeeld interesses/ competenties/ menstypes
  • loopbaanwaarden
  • Quick Big Five persoonlijkheidsvragenlijst
  • timemanagement conform Convey/ Eisenhower
  • 360 Graden Feedbackmethode
  • uitwerking theorieën Kolb, Ofman, McClelland (ijsberg)

Waar kunnen we Coronaproof op persoonlijke wijze in gesprek?

Loopbaancoach4u Ede ligt op een half uurtje rijden van Utrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem & Nijmegen. Veenendaal is “om de hoek”. We gebruiken bijv. locaties in Ede, Wageningen, Arnhem (Velp), Apeldoorn & Nijmegen. Na een digitale kennismaking is er veel mogelijk. Ede en Velp huur ik voor de kennismaking op mijn eigen kosten.

Persoonlijk maatwerk in bijna heel Nederland beschikbaar.

Ik kom voor loopbaantrajecten buiten Ede, Wageningen, Velp (Arnhem) ook elders naar jou toe. Ik huur vergaderruimtes in het hele land. De eerste vrijblijvende kennismaking is dan wel digitaal via Microsoft teams/ What’s app of Facetime. 2x Digitaal + 3x bij elkaar Corona-proof.

Uiteraard is de kennismaking digitaal vrijblijvend en kost die jou niks. Die duurt 45-60 minuten. De sessies zijn 4x 2 uur. Je krijgt een maatwerkofferte na de vrijblijvende kennismaking.

Ik streef er naar altijd 1x in de week in gesprek met elkaar te zijn. Na 4-6 weken ben je dus weer klaar voor nieuwe stappen. Er is ook een 2-daagse training. Dan heb jij in 2 weken je persoonlijke persoonlijkheidsanalyse + marktanalyse. Er is wel huiswerk tussen de 2 dagen. Kom in actie!

ton@aclassloopbaancoaching.nl voor de gratis vrijblijvende kennismaking in Ede of Velp (Wageningen is tijdelijk dicht a.g.v. Corona), of gebruik het contactformulier. Kijk evt. op https://www.linkedin.com/in/ton-tony-put-21277a2b/ of beter kijk bij mij via het menu of: https://aclassloopbaancoaching.nl/over-mij/

Ik heb Loopbaancoach4u bij Het Coachhuis aangesloten per 1-1-2019 om juist dicht bij jou te zijn. Daar huur ik in de regel de vergaderruimte. De trajecten kosten jou dan weinig reistijd. Vul het contactformulier in of mail me ton@aclassloopbaancoaching.nl Ook vaak op zaterdag in Velp beschikbaar.

Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoachloopbaanadvies Ede loopbaanbegeleiding loopbaancoach carrièrecoach Arnhem Velp Nijmegen Wageningen Veenendaal