Studiekeuze… wat/ waar, vanuit Ede, Wageningen helpt Loopbaancoach4u (potentiële) studenten aan goede studiekeuzes! Ongebonden, echt onafhankelijk advies?

Daar zit je dan, je weet gewoon niet wat je (voor later) interessante beroepen vindt. Web-developer? Front of back office? Office manager? Clearance Broker? Opruimcoach? Etc.

Je weet niet wat al die beroepen eigenlijk inhouden? Welke studierichting past bij jou?

Je mentor of studiekeuzetest past naar jouw eigen oordeel eigenlijk helemaal niet bij jou.

De universiteit komt met andere studierichtingen die ze ook aanbieden, maar passen die wel bij jou?

Is daar wel vraag naar? En op de langere termijn nog steeds? Banen komen en gaan.

Jij wil toch ook nog tijd voor een baantje naast je studie? Of extra veel tijd om te sporten? Reistijden?

Kortom: Studiekeuze of de Studiemotivatiekeuze is vaak niet het hetzelfde.

Degene die betaalt bepaalt: Kies voor jouw onafhankelijk studiekeuze-advies.

Als keuzecoach/ loopbaancoach benader ik jou als iemand die een studierichting belangrijker vindt dan het specifieke beroep. Je bent nog jong en je zult jezelf ontwikkelen, waardoor er weer andere keuzes in andere levensfases belangrijker worden. Ik wil weten wat voor jou belangrijk/ minder belangrijk is.

 • Passies & Persoonlijkheid spelen een belangrijke rol om een goede keuze te maken. Jouw persoonlijke drive is voor mij belangrijker dan “uitslagen van testen”. Ik zet op het bij jou best passende studiekeuze/ studiekeuzeadvies in. Jouw persoonlijkheidsanalyse is een belangrijk uitgangspunt. Als keuzecoach werk ik met jou aan een solide keuze/ basis.
 • Op jonge en latere leeftijd is een carrière-pad logischer dan een finaal doel. Samen kijken we oplossingsgericht, we kijken wat je nieuwe doel wordt, hoe realiseer je dat daadwerkelijk? Hoe definitief is een bepaalde studierichting of studiekeuze? Zijn er tussentijdse evaluatiemomenten mogelijk zodat je situationeel kunt bijstellen?
 • Haal positieve energie uit jouw studie dankzij de juiste studiekeuze: MBO – HBO – WO.
 • Jij wenst een betere studie-/ werk-/ privébalans. Groningen toch te ver? Amsterdam te duur?
 • Jouw toegevoegde waarde voor de latere werkgever is de sleutel naar succes. Combi leren-werken? Investering vanuit de potentiële werkgever in jouw studie? Bijscholing? Omscholing? Subsidie?
 • Natuurlijk kijken we ook naar jouw huidige competenties en wat er ontwikkelbaar/ leerbaar is.
 • Wat zijn jouw talenten & wat maakt jou op termijn uniek, gekoppeld aan wat voor een potentiële werkgever de doorslag geeft.
 • Als loopbaancoach kan ik, indien nodig, met een prestatiemotieven-test, studiemotivatie-test en een neutrale beroepskeuzetest (allemaal indirect ontwikkeld door de Radboud Universiteit Nijmegen) werken maar meestal kies ik mijn eigen “old school” beroepentest. Je selecteert dan zelf een groep aansprekende beroepen. Uitsluiten en kijken wat over blijft.

onafhankelijk studiekeuzeadvies studiekeuze studiekeuzeadviseur

Eén van de collegegebouwen: Wageningen UR

Je kiest ook voor Loopbaancoach4u omdat je je studieschuld niet wilt laten groeien? Extra redenen:

 • Neem een medestudent(e) of ouder mee naar het vrijblijvende kennismakingsgesprek, als jou dat een prettiger gevoel geeft. Dit moet je wel even van te voren bij mij aangeven. Wel zo relaxt. Iemand die je goed kent helpt echt!
 • We praten over de eventuele studiebelasting in combinatie met wat jij naast de studie prettig tijdverdrijf vindt: studie, bijbaantjes, (sport-) vereniging & privésituatie.
 • Met één of meerdere studenten op traject = extra korting voor jullie.
 • Door goed op de kosten te letten is Loopbaancoach4u met het op jou afgestemde studiekeuzepakket één van de goedkopere in de branche, terwijl we wel voor kwalitatieve doelstellingen gaan.  https://aclassloopbaancoaching.nl/kosten
 • Vooraf een prijsopgave die bij jouw gekozen traject past. Geen verrassingen achteraf.
 • Altijd een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook vaak telefonisch mogelijk, of via FaceTime of WhatsApp.
 • Meld je of laat je aanmelden: via het inschrijfformulier op de pagina of stuur een email ton@aclassloopbaancoaching.nl
 • Jouw persoonlijke gegevens en gesprekken worden niet zonder specifieke instemming van jou met anderen gedeeld, dus ook niet met school. We delen wel met degene die betaalt, zoals jouw ouder(s) tenzij anders afgesproken.

De gratis kennismaking duurt rond de 50 min.; vervolggesprekken in de regel 60 minuten per gesprek.

Gesprekken vinden bij 1, 2 of 3 plaats:

1. Op de Campus in Wageningen:

Sportpark De Bongerd – WMHC (bij de hockeyclub)

Bornsesteeg 10 -6708 PE – Wageningen

2. Of bij voorkeur op het kantoor in Ede bij Business Point Ede (Ondernemingscentrum Bouwstede): Meld je bij de receptie.

3. Of op andere nader af te stemmen locaties.

Parkeren is bij alle locaties gratis.

Realiseer je vóóraf dat Loopbaancoach4u het bedrijfsleven & de overheid als referentiekader hanteert voor studie- en carrière- keuze. Wat wij adviseren is een advies, dus niet bindend. Het resultaat is een gezamenlijke inspanningsverplichting!

Zet de stap nu, kom kennismaken; het is mijn passie jou verder te helpen bij deze belangrijke keuze. ton@aclassloopbaancoaching.nl