Recensie Loopbaancoach4u: Ede: Loopbaanadvies, Jeroen (41), MSc: “juiste sfeer”

Ton’s werkwijze is serieus als het moet, maar juist met een lach en praktijkvoorbeelden de juiste sfeer creëert om dat wat nodig is boven tafel te krijgen. Met zijn werkwijze weet hij de essentie te raken: waar ligt je kracht en passie? En wat met je kracht en passie te doen in je huidige of nieuwe baan. En bij een zoektocht naar een nieuwe baan, hoe deze essenties op je CV terug te laten komen.  Maar ook waar je passie en interesse niet ligt, beschrijft hij voor je. Dat is minstens net zo belangrijk om te onderkennen.

Ton zet jou uiteraard zelf aan het werk, maar verzet zelf ook veel werk voor je. Het gaat natuurlijk om jou, maar zo krijg je echt gevoel van het samen doen en je met zijn hulp/werk ook samen verder komt.

Recensie: Bennekom: Loopbaanadvies, Mariëlle (46), HBO: “drijfveren”

Het loopbaantraject bij Ton heeft me zeer heldere inzichten opgeleverd. Door Ton zijn doortastende aanpak heb ik inzichtelijk gekregen wat mijn drijfveren, kwaliteiten en passies zijn. Dat levert mij de energie en overtuiging om te gaan voor wat ik echt wil in mijn werk.

Ermelo: Studiekeuzeadvies, Janine (17), “goed luisteren, aandacht voor jou”

Doordat Ton een rustige en uitnodigende houding heeft kun je makkelijk met hem praten. Hij luistert naar wat je zegt en gaat daar ook op in. Wel is Ton eerlijk en zegt wat hij denkt, ook heeft hij een goede kijk op mensen. Wat ik echt waardeerde in mijn gesprekken met Ton is dat hij echt de tijd voor mij nam. In de gesprekken brengt hij ook variatie door bijvoorbeeld een test, dit vind ik zelf fijn.

Amersfoort: Loopbaanadvies, Jolanda (40), HBO: “doorvragen”

Samenwerken met Ton was een plezierig traject, met veel humor en gezelligheid heeft hij mij begeleid in mijn zoektocht naar wat ik nog meer leuk zou vinden om in de toekomst een ander beroep te uit te kunnen oefenen. Het heeft me in de goede richting gezet in wat ik echt graag zou willen…het zal niet heel erg makkelijk zijn om een overstap te maken als je 40 jaar bent, echter het is niet geheel onmogelijk.

Hij heeft ervoor gezorgd dat ik niet een richting/beroep heb gekozen die niet bij mij zou passen… al dacht ik dat het “wel leuk” zou zijn. Hij heeft door veel vragen te stellen en door te vragen, me echt wel aan het denken gezet over wat ik graag zou willen om uiteindelijk tot de kern te komen. Dat was niet altijd makkelijk, maar hij heeft toch het meeste boven water weten te halen.  Zoals wat de ideale werkweek voor mij zou zijn… het hoe, wat, waar en waarom… er werd veel gespard… Ton durft tegengas te geven en te zeggen dat hij sommige dingen anders ziet dan jij… waardoor er weer goede discussies volgde van het waarom wel of niet.

Ik kan iedereen Ton van harte aanbevelen, het is een enthousiast en bevlogen man, die het beste voor jou eruit probeert te halen en daar echt de moeite en tijd voor neemt.

Ton dank je voor al je adviezen en geduld.

Ede: Loopbaanadvies, Gerrit (46), MBO+, HBO: “uitnodigend”

Ton is een iemand die je weer op het rechte spoor probeert te zetten, dit doet hij door middel van directe vragen en uitdagende casussen. Hij is een gids die je door het woud van gedachtes, gevoelens en emoties begeleidt.
Een vraag die mij echt heeft getriggerd was ” Waar ligt je passie ” dit was en is een nadenkertje tot op de dag van vandaag. Doordat ik mijn baan was kwijt geraakt schakel je, ik tenminste, over in een soort van overlevingsmodus, want je moet weer verder. Die baan is alles maakt niet uit wat, en daar ging het fout, je solliciteert en solliciteert en het wordt iedere keer niets. Antwoord: Waar ligt je passie!

Ton heeft mij op succesvolle wijze mij mijn passie weer laten ontdekken! Ik weet nu wat ik wil en ga ervoor.

Deventer: Kort traject: Loopbaanadvies: Steven (25), HBO: “360 graden feedback test toegepast”

Ton is een sympathieke, enthousiaste coach die het beste in mensen naar boven kan halen. Met behulp van drie zeer uitgebreide sessies en een 360 graden feedback test heeft Ton heeft me uitstekend geholpen mijn sterktes en zwaktes beter in kaart te brengen. Vooral de sterktes zijn fijn om bevestigd te krijgen, wanneer je door verschillende omstandigheden onzeker bent geworden over je eigen capaciteiten.

Ik heb niet een direct antwoord op de vraag: ‘Waar moet ik precies gaan werken?’ kunnen krijgen, maar volgens mij is hier sowieso geen perfect antwoord voor te vinden. Het is nou eenmaal geen simpel rekensommetje met slechts één uitkomst. Ton helpt je in ieder geval om je in de goede richting te duwen, door samen met jou je persoonlijkheid en motivaties beter in beeld te krijgen. Ik kan zeggen dat ik mezelf nu beter ken, dan voor ik het traject in ging en voor mij is het enorme web van mogelijkheden wat bekend staat als de ‘arbeidsmarkt’ een stuk kleiner geworden.

Nijmegen: Loopbaanadvies, Lisan (39), MBO+, HBO: “vindt en benoemt blokkades, pijnpunten”

Gemiste kans… als je niet in gesprek gaat met Ton Put! Goed luisteren, doorvragen, precies de blokkades en pijnpunten kunnen benoemen, dát kan niet iedereen. Ton wel. Zijn rugzak zit vol talent en ervaringen die hij meeneemt in zijn rol.

Bij mij moest het roer om. Maar ga ik Oost, West, Noord of Zuid? Mede dankzij Ton werd het snel duidelijk dat de rode draad in mijn leven, creativiteit is. Iets dat ik al lang uit het oog, maar ook uit mijn hart verloren was. Nu de richting duidelijk is, kan ik weer met volle vaart vooruit, met de juiste koers!

Ede Arnhem Velp Apeldoorn Nijmegen Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Loopbaanadviseur Loopbaan Advies Persoonlijke ontwikkeling Jobcoach

* TOELICHTING RECENSIEs: KORTE REviews staan op google: https://loopbaancoach4u.nl/. BOVENSTAANDE RECENSIES ZIJN PER RECENSIE 1:1 GEPLAATST.

Kijk bij https://aclassloopbaancoaching.nl/over-mij/ als u/ je meer achtergrondinformatie over mij wilt lezen, zoals over de certificering Register Loopbaanprofessional en waar ik me privé toe aangetrokken voel. Kijk anders eens op LinkedIn voor mijn professionele achtergrond. https://www.linkedin.com/in/ton-tony-put-rl-21277a2b/  U/ Je kunt me natuurlijk ook gewoon een mail ton@loopbaancoach4u.nl of sms/ WhatsApp sturen 06-30 318 195 of even bellen!

logo Register Loopbaan professional NOLOC Noloc carrièrecoach consultant loopbaan coach adviseur advies
CMI/ NOLOC loopbaan-professional