Als loopbaancoach geef ik graag toekomstgericht advies. Duurzaam inzetbaar is essentieel.

De student, werkgever en de werknemer wordt op maat geholpen. De duurzaamheid is een punt waar we naar de toekomst niet omheen kunnen/ willen.
A Class Business is sociaal betrokken en vindt het prachtig mensen verder in hun loopbaan te helpen, maar dan wel naar werk met toekomstperspectief. Ik werk graag met enthousiaste, gedreven en enigszins ambitieuze mensen.

Onze 2 hoofddoelgroepen:

Ik geloof als coach in een goede balans tussen lichaam en geest, zonder dat het zweverig hoeft te worden. Passie is een fantastische motor maar niet noodzakelijk. Sociaal betrokken mensen en werkgevers hebben de toekomst.

De werkgevers

Voor advies rondom duurzame inzetbaarheid, opsplitsen/ herinrichten van functies en het begeleiden van werknemers/ medewerkers naar ander toekomstperspectief.

De werknemers of toekomstige werknemers zoals studenten

Sociaal betrokken: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: MVO

Wij zijn een erkend leerbedrijf!

Erkend leerbedrijf

We zijn Erkend Leerbedrijf, lid van Bewust Ede & medesponsor van Reefolution, een project van de Wageningen UR waarbij een natuurlijk koraalrif in Kenia wordt opgebouwd. Als erkend leerbedrijf hielpen wij studenten op MBO-niveau: Marketing & Communicatie. Nu is dit even stopgezet. De licentie is er nog wel.

Loopbaan Traject Ede Wageningen Veenendaal Loopbaanbegeleiding Carrière coach Naarden Leusden Apeldoorn Velp Rheden Arnhem Duiven

Bewust Ede

Per 1 januari 2018 ook aangesloten bij:  https://www.bewustede.nl/bewust-gezond-duurzaam

Loopbaancoach Loopbaanbegeleiding Carrièrecoach Ede Bennekom Wageningen Veenendaal Barneveld

Jaarlijks laat ik, Ton, zich bijpraten op de Dag van de Coach: https://www.dagvandecoach.nl/

  • In 2017 was het onderwerp “floreren”.
  • In 2018 was het centrale thema “moed/ lef”.  Een dag vol inspiratie, “durf te dromen”.
  • In 2019 “stress” , in 2020: “werk – druk” , in 2021 was het centrale thema: “Persoonlijk leiderschap”.

Er is toch niets mooiers dan mensen te helpen om weer een beetje extra geluk te vinden, geankerd door een prettige werkgever of prettige studie.

Wij ondersteunen project REEFolution Kenia! Wageningen Ede Bennekom Loopbaanadvies Loopbaancoach Studiekeuze Studierichting Keuze stress subsidie Maatschappij MVO verantwoord Duurzaam duurzaamheid carrièrecoach

Reefolution Kenya

In Kenia sponsorden we samen met A-Class Logistics: http://reefolution.org/ People for coral, coral for people:
In Kenia wordt een nieuw koraalrif  met behulp van vrijwilligers opgebouwd. Dit levert daar een grotere vispopulatie op. Grotere verscheidenheid is een mooi neveneffect waardoor maatschappelijk verantwoord toerisme weer op haar beurt extra inkomsten kan genereren, bovendien helpt het studenten aan de Universiteit van Wageningen (de WUR) aan leuke praktijkstages.

studie student keuze Wageningen Ede Veenendaal Driebergen Zeist Apeldoorn Velp Rheden Arnhemsportief sportieve coach loopbaan carriere carrière studiekeuzeijk Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Driebergen, Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn, Enschede, Venlo, Nieuwegein, Hengelo, e-coaching, online coaching, coach, loopbaanadvies, loopbaanbegeleiding, traject, studiekeuze, e-coach, loopbaan, carrière, advies, loopbaanadvies, ontwikkeladvies, subsidie, regel, SLIM, online begeleiding, test, analyse, testen, assessments

Medesponsor van De Wageningse Mixed Hockey Club, Dames-1

Tot aan COVID-19 waren we medesponsor van WMHC. WMHC ligt naast de Campus van Wageningen UR (WUR). Sporten hoort er bij om het lichaam & de geest soepel en weerbaar te houden. Teamspirit, resultaten (samen) behalen, blij zijn met overwinningen, verlies kunnen verdragen, individueel en als team/ club stappen kunnen zetten, etc. De betere sporters zijn vaak ook mede door deze eigenschappen makkelijker plaatsbaar bij eventuele werkgevers. Ook op sociaal gebied krijgen ze makkelijker de gunfactor. Zeker die meiden van dames1. Volg ze op social media: